foto-expo Wildlife Noorse winter

Geplaatst op: 25-01-2019Bron: https://edestad.nl/deel-je-nieuws-artikel/foto-expositie-wildlife-de-noorse-winter-536373

Floris Smeets exposeert tot maart 2019 in het Bezoekerscentrum/Museonder van het Nationale Park de Hoge Veluwe. De foto expositie geeft een overzicht van dieren onder prachtige winterse omstandigheden in Noorwegen. 

Na zijn studie Bos- en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein, is de gepassioneerde natuurfotograaf in 2010 naar Noorwegen verhuisd voor een Masterstudie Applied Ecology aan de Hedmark University.

Smeets werkt nu fulltime als natuurfotograaf en gids en reist met zijn camera reist het hele land door om wildlife en landschappen te fotograferen. Met zijn foto’s probeert hij de schoonheid van de natuur zo vast te leggen, dat het niet alleen een moment weergeeft, maar juist een verhaal vertelt. De combinatie van kennis van de natuur, veel geduld en zijn vakmanschap als fotograaf, is de sleutel voor zijn succes. Zijn foto’s worden in verschillende tijdschriften, kranten en exposities gepubliceerd.

Naast fotograferen, organiseert Floris natuurfotografietours en workshops in Noorwegen. Deze tours zijn gericht op het fotograferen van wildlife, landschappen en noorderlicht en worden aangeboden via zijn eigen bedrijf  'Your Norwegian Nature'.   

Meer informatie: www.florissmeets.com