Urker Mans Formatie in Lunteren

Geplaatst op: 25-07-2018

ZOMERCONCERT URKER MANS FORMATIE IN LUNTEREN

Op vrijdag 31 augustus 2018 komt de Urker MANS Formatie naar Lunteren voor een concert in de Oude Kerk. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema OP REIS.

Te denken valt aan geestelijke liederen zoals: ‘Is uw paspoort getekend, Get on Board en Coming home.’ Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek.  Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de groep. Niet alleen binnen Nederland reizen ze van noord naar zuid maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee maken. 

De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel  en de vleugel zit Mark Brandwijk die begeleidt en bovendien een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen nog beter tot hun recht komen. Drie van hen bespelen, naast hun zang, een taragot, een blokfluit en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. Een concert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

 

Datum             : vrijdag 31 augustus 2018

Aanvang          : 19.30 uur.

Locatie            : Grote Kerk, Dorpsstraat 34, Lunteren

Toegang          : € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-.                                                                     ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 13,-.

Reserveren     : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.