Nu verkrijgbaar: Minimaps

Geplaatst op: 12-07-2017

Deze zomer brengt Uit in Ede drie nieuwe producten uit op jouw verblijf in Ede nog leuker te maken. Dit doen we in samenwerking met Citymarketing Ede en Visit Veluwe. Stap je op de fiets? Neem dan de Minimap of de Smaak van Van Gogh fietsroute mee. Of gebruik de Smaak van Van Gogh Menutour lekker eten te combineren met het Kröller-Müller Museum in Otterlo.

Minimap

De Minimap is een handzaam uitklapboekje. Het boekje leidt je langs de lekkerste en leukste food- en Veluwe adressen in de regio. Op de bijgevoegde kaart staan fietsknooppunten, zo weet je altijd waar je bent.

Recept

Bij de Minimap krijg je ook een opvouwbare receptkaart. Chefkok Christian Weij ontwikkelde streekgerechten en er staat precies bij waar je de ingrediënten koopt. Eenmaal thuis maak je dan je eigen streekgerecht!

Verkrijgbaar

Alle producten zijn verkrijgbaar bij toeristische informatiepunten in Ede en omliggende dorpen, diverse verblijfsaccomodaties en restaurants.