Wintercampagne

Vrijetijdsaanbod van Ede bij een groot publiek onder de aandacht

Het is koud en de dagen zijn kort. De winter is het uitgelezen seizoen om elkaar op te zoeken. Ede biedt ook in dit jaargetijde een prima cultureel en ontspannend aanbod van activiteiten. Samen kunst kijken, een bezoek aan het theater of concert, een gezellig drankje na het winkelen? Bekijk de highlights en de agenda van Ede voor de komen maanden….

Met deze woorden als introductie presenteren Edese ondernemers in de vrijetijdssector zich in december, januari en februari gezamenlijk aan een breed publiek. Voor deze wintercampagne is gekozen om vooral in te zetten op drukwerk. In de Winterspecial die BDU in een oplage van 117.500 begin december verspreidde, heeft het Platform UIT in Ede een spread afgenomen. Hierdoor komen de winteractiviteiten in Ede onder de aandacht kwamen van een breed publiek in de regio. Daarnaast is dezelfde spread doorgeplaatst in de Recreatiekrant, goed voor een oplage van 50.000 stuks, verspreid over vele toeristisch recreatieve adressen in de regio.   

Ook is het vrijetijdsaanbod opnieuw vertaald naar een UITladder. Een handig gevouwen foldertje dat via de Stadswinkel en deelnemende partners van het Platform worden verspreid onder consumenten.

Digitaal is het aanbod te vinden op www.uitinede.nl.