Expositie Een huis vol

Geplaatst op: 09-07-2018

Expositie ‘Een huis vol’ gaat van start

In Museum Lunteren gaat zaterdag 14 juli de expositie ‘Een huis vol’ van start. Grote gezinnen halverwege de twintigste eeuw staan in deze tentoonstelling centraal.
Met deze expositie ontdek je hoe het in de jaren vijftig was om in een huis vol broers en zussen te wonen. Je komt er achter hoe ze dat toen in de dagelijkse praktijk regelden, en hoe ze dat beleefden. Aan de hand van foto’s, interviews, voorwerpen en het interieur word je meegenomen naar de gezellige en drukke alledaagsheid van grote gezinnen. Privacy was eigenlijk het enige wat in die tijd ontbrak. Een expositie kortom voor de hele familie, kinderen en kleinkinderen, broers en zussen, ooms, tantes, vaders, moeders en natuurlijk opa’s en oma’ - iedereen is tot 27 oktober van harte welkom.