Workshop Living Statues

Geplaatst op: 05-06-2018
GRATIS workshop Living Statues

Zaterdag 30 juni 2018, 13:00 tot 16:00 uur
Cultura Ede

WORD JIJ OOK EEN STEENGOED BEELD?

Al vele jaren vormen levende standbeelden dé trekker in dorp en stad. Zo ook in Ede, waar op vrijdag 28 september ‘Statues by Night meet the Kids’ gaat plaatsvinden. De verwachting is dat er ook dán weer duizenden bezoekers langs alle beelden schuifelen. En dit jaar zijn de Kids het middelpunt van Statues by Night. Jij kan daar dus bij zijn. Doe mee aan de workshop op 30 juni in Cultura Ede. ‘Word jij ook een steengoed beeld’ en laat je je stilstaande kunsten zien aan duizenden mensen.

De workshop is helemaal gratis. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Lijkt het je leuk? Gewoon inschrijven dan. En misschien word je wel net als Ferry Doedens, die ook ooit eens als kidsstatue begon, een bekende acteur.

Tips and tricks
Afke Westdijk (zelf veelvuldig internationaal kampioene en twee jaar geleden nog wereldkampioene!) gaat jullie leren hoe jij je al snel een écht levend standbeeld kunt voelen. Afke verklapt de kneepjes van het vak: hoe je het beste stil kunt staan, waar je rekening mee moet houden, wat je moet doen met mensen die je proberen aan het lachen te brengen en, omgekeerd, hoe je je publiek aan het lachen kunt krijgen. Daarnaast geeft ze een heleboel tips and tricks hoe je kleding kunt maken en op kleur kunt krijgen en vertelt ze alles over hoe je je het mooist kunt schminken.

Meer informatie en opgeven vóór 10 juni (let wel: het aantal deelnemers is beperkt) kan via info@worldlivingstatues.nl of 026 - 3635084.

Vrijdag 28 september van 19.30 uur tot 22.30 uur zijn op ruim 30 plekken in het centrum van Ede de prachtigste levende standbeelden te zien. Statues by Night laat speciaal haar licht schijnen op de kids.

www.worldlivingstatues.nlL