Dante in de kuil

Geplaatst op: 18-06-2018
Zondag 1 juli: Dante in de kuil

Kom naar de leukste picknick van Ede! Op zondag 1 juli is ‘Dante in de kuil’ in het Openluchttheater Ede. Deze middag geniet je van verschillende muzikale optredens van Tripel B Big Band, Road to Ruin, Jimmy Glasmacher, Chic le Freamle, Elvis & band en als eindact de Soulproviderz! Arjan Keene, Gea Wester en Larissa Verhoef verzorgen het gesproken woord. Ook voor de kleintjes is er vermaak met De Kunstfactorij en clowns Bes & Faas. Bij de verschillende kraampjes vind je producten van lokale kunstenaars en ontwerpers. Er zijn hapjes en drankjes beschikbaar maar je bent vrij om je eigen picknick mee te nemen! Dante in de kuil is van 13.00 - 17.30 uur. Gratis entree.

Locatie: Openlucht Theater Ede
Gratis toegang : 13.00 - 17.30 uur