Truck & Tractor Pulling

Geplaatst op: 16-04-2018

Op Koningsdag is het weer zover! Truck en Tractor Pulling Wekerom op 27 april 2018. Tijdens dit evenement kunnen liefhebbers van ronkende truck- en tractormotoren volop genieten van de TOP van de Farmstock en Trucks. De traditionele seizoen opening voor de competitie zorgt altijd voor spektakel! Ook vele regionale deelnemers in de standaardklassen zullen de strijd met elkaar aan gaan om de grootste beker mee naar huis te nemen en een felbegeerde startplek op het Nederlands Kampioenschap proberen te bemachtigen. 

In 2018 wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van een nieuw wedstrijdterrein aan de Lange heideweg in Otterlo. Op deze nieuwe locatie zal het complete wedstrijdterrein ingericht gaan worden om weer een spetterende wedstrijd te gaan verrijden! Er is voldoende catering aanwezig en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Houd rekening met de tijdelijke verkeersmaatregelen als u naar de wedstrijd komt.

Meer informatie op www.tractorpullingwekerom.nl