Streetart in Ede Centrum

Geplaatst op: 15-04-2018

Ede Centrum in het teken van Street Art Festival

Aankomend weekend 21 en 22 april vinden ruim dertig grafische kunstenaars hun weg naar Ede-Centrum. Daar vindt de derde editie van het jaarlijks terugkerende street art festival plaats. Astrant (Poppodium Ede) heeft in samenwerking met gemeente Ede en bouwbedrijf Grootheest drie locaties gevonden in het centrum die voorzien worden van een kleurrijk jasje: het Kuiperplein, Museumplein en de beweegtuin aan de rand van het centrum.

Zowel zaterdag als zondag zijn bezoekers welkom om de graffiti artiesten live te zien werken. Het programma is gevuld met lokaal en (inter)nationaal talent. De headliners zijn: Studio Giftig (Eindhoven), FAKE (De Banksy van Amsterdam) en Anopsy (Amsterdam). De overige artiesten bestaan uit een mix van lokaal en landelijk spuitbus kunstenaars.

Het hele programma is online te vinden via Astrant. Het hele festival is zoals gewend gratis te bezoeken.

www.astrant-ede.nl