Jalafusi Big Band

Geplaatst op: 18-04-2018

De Edese Jalafusi Big Band heeft de smaak te pakken.

Net als in het vorige theaterseizoen is de bigband ook dit jaar te zien en te horen met een eigen show in Cultura Ede. In het programma Jalafusi & Vrienden komen donderdag 7 juni niet alleen de diverse stijlen die Jalafusi zo kenmerkt voorbij, ook dans en percussie passeren de revue. Het programma bevat elementen, gerelateerd aan de naam Jalafusi. Van JAzz, LAtin, FUnk tot SwIng. Als opmaat naar het Motown Project van 2019, is er ook een blokje Pop te horen. De vriendengroep van de Jalafusi Big Band groeit. En daar is de actieve bigband maar wat blij mee. Tijdens deze show doen vier zangeressen, Pien Schneider, Margje Vleck, Gea de Vries en Cecilia Adorée mee. Daarnaast doen percussionist Martin Gort en de breakdancers van dansschool Bransz uit Wageningen mee. Dus belooft een mooi muzikaal spektakel, voor ieder wat wils. Dit alles o.l.v. Maurice Ditmer.

Datum: 7 juni 2018
Tijd: 20:15u
Locatie: Cultura Ede
Kaarten: 10 euro (incl garderobe koffie/thee en pauzedrankje)

Voor meer informatie: www.jalafusibigband.nl