Masterclass met Lucas Hamming, Lahksmi en Rogier Pelgrim

Geplaatst op: 15-11-2017
Masterclass met Lucas Hamming, Lahksmi en Rogier Pelgrim

Maak jij muziek, schrijf je liedjes en lijkt het je leuk om deel te nemen aan het Singer Songwriter Festival 2018? Schrijf je dan nu in voor de masterclass muziek singer-songwriter van Cultura en het Poppodium Ede! Doe mee en leer meer over hoe je een goed liedje maakt. Neem je gitaar mee en werk samen met Lucas Hamming aan het perfecte liedje. Neem je tekstboekje mee en schrijf de perfecte tekst samen met Rogier Pelgrim. Of zet je mooiste stem op en zing de sterren van de hemel met LAHKSMI.

Het gaat deze middag om jou en om jou als singer songwriter verder te brengen. Dus meld je aan en doe mee op vrijdagmiddag 26 januari in Cultura aan de masterclasses. Wees snel want het aantal plekken is beperkt.

Alles op een rijtje:


Datum: Vrijdag 26 januari 2018, aanvang 14.00 uur (tot 18.30uur)
Locatie: Cultura
Kosten: entree 25 euro (3 masterclasses)
Inschrijven via www.cultura-ede.nl, of bij de kassa van Cultura