Gospel Night met Soul Food diner

Geplaatst op: 08-11-2017

Feest op de Kazerne: Gospel Night met Soul Food Diner

Op een avond in de donkere decembermaand brandt er bij Akoesticum licht: gospelkoor ‘G-Roots’, onder leiding van Jennefer Zichem, neemt ons mee op een wonderlijke reis door de oude negrospirituals en de modere Black Gospel. Het repertoire is gevuld met songs als ‘Amazing Grace’ en ‘He’s Got The Whole World’, maar ook met minder bekende Afrikaanse en Surinaamse spirituals.
Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk Soul Food streekdiner bij Akoesticum. Chef Fabian Eestermans heeft met lokale producten van coöperatie Boerenhart een swingend menu samengesteld. Dat belooft een zalige avond te worden!

Alles op een rijtje:

Wat: Gospel Night met Soul Food Diner
Locatie: Akoesticum, Ede
Datum: donderdag, 21 december 2017

Voor meer informatie kijk www.akoesticum.nl.