Film Final Portrait in première

Geplaatst op: 19-11-2017

Stap in de wereld van de wereldberoemde kunstenaar Alberto Giacometti en maak kennis met zjin uitgesproken persoonlijkheid, humor, werkwijze, favoriete tijdverdrijf en spitsvondige manier van communiceren.

Op zaterdag 2 december 2017 14.00 uur gaat de film Final Portrait in première in het Kröller-Müller Museum. Final Portrait gaat over de totstandkoming van het laatste meestwerk van Alberto Giacometti, vastgelegd door de Award winnende regisseur Stanley Tucci. In het Kröller-Müller Museum is Giacometti's beeld l'Homme qui marche II (Lopende man II), 1960 te zien.

De première is gratis voor iedereen met een geldig ticket voor het Museum. Aanmelden is verplicht. Stuur voor 29 november een e-mail naar info@krollermuller.nl onder vermelding van 'Final Portrait'. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Alles op een rijtje:

datum: 2 december 2017
wat: Première Final Portrait
waar: Kröller-Muller Museum
tijd: 14.00 uur