Expositie Aan tafel: hoe fijn kan het zijn, groot en klein

Geplaatst op: 21-11-2017

Nieuwe expositie in het Kijk en Luistermuseum: 'Aan tafel: hoe fijn kan het zijn, groot en klein'.

Veel mensen genieten met de feestdagen van gezellig samen eten aan een mooi gedekte dis. De nieuwe wisseltentoonstelling 'Aan tafel' van het Kijk en Luistermuseum past bij deze tijd van het jaar. De expositie toont fraai gedekte tafels met fonkelend kristal, porseleinen serviezen en elegant bestek van de gegoede burgerij in ons land uit de eerste helft van de vorige eeuw. Verder zijn er acht poppenhuizen, waarin ook gedekt is voor de maaltijd. Deze expositie duurt tot en met 24 februari 2018.

Alles op een rijtje:

Wat: Expositie Aan tafel
Waar: Kijk en Luistermuseum, Kerkstraat 1 te Bennekom
Wanneer: tot 24 februari 2018

Voor meer informatie: www.kijkenluistermuseum.nl