Loving Vincent

Geplaatst op: 26-10-2017

LOVING VINCENT is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: het is de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. In 65.000 frames, met de hand geschilderd door 125 kunstenaars die dezelfde techniek als Van Gogh hanteerden, brengt de film Van Gogh’s meest inspirerende schilderijen tot leven. Eerder won de film de publieksprijs voor beste film op het Annecy Internationaal Animatie Filmfestival en op het Oostende Filmfestival. Vanaf 26 oktober a.s. is Loving Vincent te zien in Pathé CineMec te Ede. Voor meer informatie kijk op www.cinemec.nl

Alles op een rijtje

Film: Loving Vincent
Datum: vanaf 26 oktober 2017
Locatie: Pathé CineMec Ede, Laan der Verenigde Naties 150, Ede

Reserveer je kaarten via www.cinemec.nl