Festival Störrig

Geplaatst op: 19-10-2017

Festival Störrig 20-22 oktober 2017

Hele maand oktober: Food en Veluwe Festival maand in Ede. Wat wordt dit een fantastische eerste editie van dit Festival. Met in de hoofdrol het "Störrig Festival. Een gloednieuw festival waarin we een weekend lang een culinaire ode aan de wilde Veluwe brengen op het terrein van de Mauritskazerne. Geen standaard FoodTruck festival, maar een festival dat alle zintuigen prikkelt. Waar je ontdekt, proeft en beleeft, en waar je kennis maakt met al het heerlijks dat de natuur te bieden heeft. Kijk voor meer informatie op www.foodenveluwe.nl en www.storrig.nl. Dit mag je echt niet missen!

Alles op een rijtje

Vrijdag 20 oktober: Workshop in Ede Centrum, pand Van de Weerd, 19.00-22.00 uur (UITVERKOCHT)
Zaterdag 21 oktober: Wildfestival, stormbaan Mauritskazerne, 15.00-22.00 uur
Zondag 22 oktober: Wildplukwandeling & lunch, stormbaan Mauritskazerne, 11.00-17.00 uur