Klassieke concerten | Eind september | Edesche concertzaal

Geplaatst op: 02-09-2017

Oude muziek, kamermuziek, gitaarspel. Eind september is het allemaal te horen in de Edesche Concertzaal. Hieronder een een overzicht.

Muziek uit Spanje en Portugal

Op zaterdag 23 september kun je luisteren naar het BRISK Blokfluitkwartet. Ze spelen op tientallen blokfluiten in alle soorten en maten. Terwijl u luistert naar Spaanse en Portugese muziek, gaat u op reis door de eeuwen. Via de Middeleeuwen en de Renaissance naar de negentiende- en twintigste eeuw. Kom luisteren en ervaar de blokfluit op een nieuwe manier.

Katona Twins

Op vrijdag 29 september geven tweelingbroers Peter en Zoltán Katona een concert. Luister eens naar stukken van Bach en Händel op de gitaar. Ook zette de tweeling orkestmuziek over op de gitaar. Volgens hun een echte uitdaging. Bent u ook zo benieuwd hoe dat klinkt?

Oude bekende: pianiste Anna Fedorova

Op zaterdag 30 september keert de sfeer van het Internationaal Kamermuziek Festival Ede weer even terug. Pianiste Anna Fedorova treedt dan opnieuw op in de Edesche concertzaal. En ze komt niet alleen. Ze neemt haar muzikale vrienden met zich mee. Van solo's tot sextetten, u hoort het allemaal.

Alles op een rijtje

Event: concerten in de Edesche Concertzaal
Datum en tijd: tussen 23 en 30 septbember, allen om 20.00 uur
Locatie: Edesche Concertzaal, Amsterdamseweg 9, Ede

Meer informatie over de concerten en de Edesche Concertzaal