Pianoconcert Alexander Gavrylyuk | Donderdag 14 september | Edesche Concertzaal

Geplaatst op: 23-08-2017

Concerten van wereldpianisten. Die worden tussen 14 september 2017 en 21 april 2018 gegeven in de Edesche Concertzaal. In een serie van acht concerten brengen verschillende meesterpianisten hun talenten ten gehore. Alexander Gavrylyuk geeft het openingsconcert op donderdag 14 september.

Van Bach tot Rachmaninov

Alexander Gavrylyuk neemt je mee langs verschillende componisten. Hij begint daarbij met Bach. Volgens hem is dat het fundament van de klassieke muziek. Daarna volgen andere stukken van onder andere Chopin en Rachmaninov. Hoewel Gavrylyuk een multitalent is, ligt zijn hart bij muziek van Russische meesters.

Alles op een rijtje

Event: pianoconcert Alexander Gavrylyuk
Datum en tijd: donderdag 14 september, 20.00 uur
Locatie: Edesche Concertzaal, Amsterdamseweg 9, Ede

Meer informatie en tickets