Skeelerronde Otterlo | Zaterdag 15 juli | Otterlo

Geplaatst op: 05-07-2017

Voor de 31e keer vindt dit jaar de Skeelerronde van Otterlo plaats. Er is die dag vanalles te zien en te beleven in het dorp. Zo zijn onder andere schaatsers Jorien ter Mors en Ronald en Michel Mulder aanwezig.

NK 100m. sprint

Tijdens de Skeelerronde vindt ook het NK 100 meter Sprint plaats. De winnaar van vorig jaar, Ronald Mulder, komt zijn titel verdedigen. Concurrentie krijgt hij onder andere van zijn broer en Olympisch kampioen Michel Mulder.

Marathon Cup en skeelerclinic

Naast de 100 meter sprint kun je ook kijken naar de finale van de Marathon Cup en de race om de Gouden Luctra Skeeler. Jongeren hoeven niet alleen te kijken, maar kunnen ook deelnemen aan een skeelerclinic. Verder is er ook een loting waarbij je mooie prijzen kunt winnen.

Alles op een rijtje

Event: Skeelerronde Otterlo
Datum en tijd: zaterdag 15 juli, 14.00 - 21.30 uur
Locatie: Centrum Otterlo aan de Sportlaan

Meer informatie en het dagprogramma