Meccano-tentoonstelling | 11 juli t/m 10 september | Kijk- en Luistermuseum

Geplaatst op: 10-07-2017

Meccano. Tot ver in de jaren zestig van de vorige eeuw was dat hét technische speelgoed. Veel opa's van nu speelden ermee. Dat speelgoed vind je nu in het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom. De Meccano-tentoonstelling is te zien tussen 11 juli en 10 september.

Van raketten tot bloemen

De tentoonstelling zie je constructies die Edenaar Karst Quast bouwde. Deze zijn aangevuld met werken van andere Meccano-bouwers. Je vindt zowel bewegende als niet bewegende objecten: een raket, kranen, auto's, treinen en zelfs een schattig boeketje bloemen. Speciaal voor de tentoonstelling maakte Quast een echt spelende muziekdoos.

Alles op een rijtje

Tentoonstelling: Meccano
Datum: 11 juli t/m 10 september
Locatie: Kijk- en Luistermuseum, Kerkstraat 1 in Bennekom

Meer informatie over de tentoonstelling