Lezing: Arp | Vrijdag 14 en 28 juli | Kröller-Müller Museum

Geplaatst op: 03-07-2017

2017 is het jaar van 'De Stijl Mondriaan tot Dutch Design'. Hans (Jean) Arp had ook een relatie met De Stijl. Veel van zijn werk is daarom te zien in het Kröller-Müller Museum. Kunsthistoricus Gees-Ineke Smit kan meer over hem en De Stijl vertellen.

Vertellen over kunst

Gees-Ineke Smit studeerde kunstgeschiedenis. Haar grote passie is het vertellen over kunst. Op 14 en 28 juli doet ze dat in het Kröller-Müller Museum. Ze vertelt dan over de relatie tussen Arp en De Stijl. In een van zijn grote projecten werkte Arp bijvoorbeeld samen met de oprichter van de kunststroming.

Alles op een rijtje

Lezing: Arp, zijn leven, werk en De Stijl
Datum en tijd: vrijdag 14 en 28 juli, 14.00 uur
Locatie: Kröller-Müller Museum, Houtkampweg 6 in Otterlo

Meer informatie over de lezing en aanmelden