Houtevent | 23 t/m 30 juli |Park de Hoge Veluwe

Geplaatst op: 10-07-2017

In Het Nationale Park de Hoge Veluwe vind je veel bos. De puurste vorm van hout. Een materiaal waar iedereen mee in aanraking komt en waar je veel mee kunt. Daarom staat het Park een week lang in het teken van hout.

Activiteiten voor iedereen

De week is vol met leuke, spannende en educatieve activiteiten. Voor iedereen is er wat te doen. Wees creatief of sportief met hout en wandel of fiets met een gids langs bijzondere bomen. De allerkleinsten kunnen knutselen of zich uitleven op het springkussen. Op zondag 23 juli en zaterdag 29 juli kijk je naar een spectaculaire demonstratie woodcarving.

Alles op een rijtje

Event: Houtevent
Datum en tijd: zondag 23 juli t/m zondag 30 juli, 14.00 - 17.00 uur
Locatie: Picknickweide in Het Nationale Park de Hoge Veluwe

Meer informatie over het evenement en de activiteiten