Concert Roland Kuit | Zondag 9 juli | Kröller-Müller Museum

Geplaatst op: 03-07-2017

Heb je ooit een klankarchitect aan het werk gezien? Op zondag 9 juli kan dat in het Kröller-Müller Musuem in Otterlo, Ede. In het kader van 100 jaar De Stijl Mondriaan tot Dutch Design geeft componist Roland Kuit daar een concert.

Klankarchitect

Als klankarchitect vindt Kuit klank uit. Op die klanken bouwt hij verder. Pure tonen zijn de bouwstenen van zijn compositie. In het concert balanceert Kuit op de grens van onderzoek, muziek, klankkunst en ruimte.

Uitleg

Voorafgaand aan het concert geeft de componist uitleg over wat hij doet. De lezing en het concert vinden plaats in het Rietveldpaviljoen in de beeldentuin van het museum. Beide zijn gratis voor iedereen met een geldig ticket voor park en museum.

Alles op een rijtje

Concert: Roland Kuit
Datum en tijd: zondag 9 juli, 14.00 uur
Locatie: Kröller-Müller Museum, Houtkampweg 6 in Otterlo

Meer informatie en aanmelden