ZomerBries | Zaterdag 24 juni | Oude Kerkplein

Geplaatst op: 20-06-2017

Voel de zomerbries op het tweede Festival ZomerBries Ede! Dat is muziek, theater, kunst, literatuur en dans op het Oude Kerkplein. Een festival waar (inter)nationale theatervoorstellingen worden opgevoerd. Laat je verrassen tijdens het winkelen of maak het van begin tot eind mee.

Spiegelcabine en meer

Het Festival ZomerBries Ede is gratis en begint om 12.00 uur. Er is van alles te zien en te beleven. Les Goulus bijvoorbeeld. Drie gekke mannetjes op schattige minipaardjes die zich klaarmaken voor de Olympische Spelen. Stap ook binnen bij theaterdier. Hij leeft van literatuur, kunst, theater en blaadjes.  Of neem een kijkje in de roterende spiegelcabine voor een onvoorstelbaar diep effect.

Kinderen

Neem gerust de kinderen mee. Voor hen is er genoeg te doen. Zelf limonade tappen bij de limofabriek, de draaimolen van Dieromdom, schminken of een workshop styrofoam printing.

Alles op een rijtje

Event: Festival ZomerBries Ede
Datum en tijd: zaterdag 24 juni, vanaf 12.00 uur
Locatie: Oude Kerkplan, Ede Centrum

Meer informatie over het festival