Pop-up Festival | 23 t/m 25 juni | Ede Centrum

Geplaatst op: 20-06-2017

De straten van Ede-Centrum zijn een podium. En daarop speelt van vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni het Pop-up Festival. Publiek wordt op verschillende plekken in de stad verrast met theater, muziek, beeldende kunst en kunstinstallaties. Drie dagen lang zullen dertig acts door het hele centrum opduiken.

Saxofoon in de lift

Wat denk je van een optreden in de pashokjes bij de Sting? Of een onverwacht optreden van een saxofnist in de lift? Vorig jaar was er een optreden in de geluidskist. Het publiek stormde erop af om te weten wat voor muziek, zang of lawaai uit de kist kwam.

Onverwachte plekken

De optredens vinden plaats in de openbare ruimte op onverwachte plekken. In winkels, op daken, in parkeergarages. Overal kun je een act tegenkomen. Iedere act speelt twee uur en verplaatst zich door het centrum. De afsluiting is op zondag 25 juni van 16.00-18.00 op het Museumplein.

Alles op een rijtje

Event: Pop-up Festival
Datum: vrijdag 23 t/m zondag 25 juni
Locatie: verrasende plekken in Ede Centrum

Meer informatie over het festival