Pop in uitvoering | Zaterdag 24 juni | Akoesticum

Geplaatst op: 20-06-2017

Muziekbeleving. Dat staat centraal op het Open Dag Festival van Novae Popschool. Naast de vele optredens van popschoolleerlingen, mogen bezoekers van het festival ook zelf aan de slag. De open dag is op zaterdag 24 juni in het Akoesticum.

Optredens

Op vier podia wordt er non-stop live muziek gemaakt. Jong en oud en ieder op zijn eigen niveau. Luister naar solomuzikanten en naar bandoptredens. Geniet van grote en intieme optredens.

Workshops

Maar ga vooral ook zelf aan de slag. Er zijn gratis muziek- en zanglessen. Wat dacht je van een cajonworkshop van Nederlands beste percussioniste Femke Krone. Zij werkt onder andere voor Nick en Simon. Neem je eigen cajon mee of gebruik een van de aanwezige cajons (op=op). Of doe mee aan een workshop zangtechniek. Gitaristen kunnen zich uitleven in een workshop over het gebruik van effecten en souds. Kinderen mee? Er is een Kids Only zangworkshop voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Alles op een rijtje

Event: Open Dag Festival (Novae Popschool)
Datum en tijd: zaterdag 24 juni, vanaf 11.00 uur
Locatie: Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 D-42 in Ede

Meer informatie over de open dag