Open dag Boerderij Makandra | Zaterdag 17 juni | Ede

Geplaatst op: 13-06-2017

Beleef de boerderij! Bio-boerderij  Makandra  (Landgoed Kernhem) is een  vakkundig gerestaureerde oud-Gelderse boerderij. De boerderij heeft prachtige biologische tuinen vol groente, fruit, kruiden en bloemen. Op 17 juni kunt u volop rondkijken, beleven en genieten!

Beleven

Rondom de boerderij is vanalles te beleven. Bekijk de boerderij tijdens de rondleidingen, kom langs infostands of bekijk een film. Ook zijn er proeverijen, demonstraties en oud Hollandse spelen. Voor kinderen is er een speurtocht, knutselen, spelen in de speeltuin en trampoline springen. Even zitten? Geniet van het terras en muziek.

Alles op een rijtje

Evenement: Open dag Makandra
Datum en tijd: zaterdag 17 juni, 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Bio-boerderij Makandra, Kalverkampweg 1 in Ede.

Meer informatie en fietsroutes