Kunstfestival voor Kinderen | Zaterdag 17 juni | Bennekom

Geplaatst op: 14-06-2017

Is jouw kind een kleine Picasso of een ware Van Gogh? Dan kan het zich op 17 juni helemaal uitleven tijdens het Kunstfestival voor Kinderen. De Kunstfactorij verandert het centrum van Bennekom in een heus atelier. Er zijn dan vijftien gratis workshops, speciaal voor kinderen.

Workshops

Verschillende lokale kunstenaars geven de workshops. Alle kinderen, van jong tot ouder, zijn welkom. Daarnaast is er een peuterplein voor de allerkleinsten. Daar kunnen ze zich ook uitleven met dans en muziek. De workshops zijn verspreid tussen het Van Slootenplein en Bert van Elstplantsoen.

Alles op een rijtje

Wat: Kunstfestival voor Kinderen
Datum en tijd: zaterdag 17 juni, 11.00-16.00 uur
Locatie: Bennekom, centrum

Meer informatie over het festival en de workshops

 

 

 

Beeld: Workshop Kerrie & Klei; Collage Picasso tot Carle