Film: Hier ben ik | Vrijdag 23 juni | Cultura

Geplaatst op: 19-06-2017

Verschillende mensen die allemaal hun eigen strijd voeren in het leven. Op zondag bezoeken zij de kerk van dominee Ad van Nieuwpoort in Bloemendaal. Ook hij heeft zijn eigen worstelingen in het leven. Toch biedt een alternatief voor het jachtige bestaan.

Troost

Van Nieuwpoort is niet per sé op zoek naar de antwoorden op de vraag hoe je moet leven. Door zich in te graven in de oeroude teksten uit de Bijbel legt hij een treffend verband met het leven van nu waarin burn-outs, stress, boventalligheid, heldendom en angst voor verlies zo oud als de mens zelf blijken te zijn. Dat inzicht biedt troost en verlichting om verder te kunnen.

Cultura

Ben je benieuwd naar de film? De film draait vrijdag 23 juni 's middags en 's avonds in Cultura. Na afloop van de avondfilm gaan kun je in gesprek met een dominee uit Lunteren over wat we kunnen leren van deze film.

Alles op een rijtje

Film: Hier ben ik
Datum en tijd: vrijdag 23 juni, 15.00 uur en 19.00 uur
Locatie: Cultura, Molenstraat 45 in Ede

Meer informatie en tickets