Openluchttheater Ede

Geplaatst op: 10-05-2017

Terwijl het prachtig weer is, genieten van muziekoptredens of voorstellingen. Die droom wordt werkelijkheid in het Openluchttheater Ede. Op zaterdag 10 juni opent het weer haar deuren. Een zomer lang is daar voor iedereen wat te doen. En hou je nou meer van avontuur dan muziek of toneel? Dan zijn er roofvolgelshows!

Groots en meeslepend

Een big band, rockbands, de Edwin Evers Band. Laat je meenemen in de grootsheid van muziek. Op zaterdag 10 opent Big Band On the Move het nieuwe seizoen.

Lazy Sundays

Liever luieren, genieten van zon en muziek? Kom dan tussen 9 juli en 27 augustus op zondagmiddag langs bij Lazy Sundays. Neem je eigen picknick mee en geniet van een speciaal optreden.

Kindervoorstellingen

Dagje op stap met de kinderen? Reken maar dat ze zich in het Openluchttheater zullen vermaken. Door de zomer heen zijn er verschillende kindervoorstellingen. Ga bijvoorbeeld op avontuur bij 'Het grote Piratenavontuur'.

Roofvogelshows

Heb je ooit een echte arend of havik van heel dichtbij gezien? Het kan deze zomer in het Openluchttheater. Reken maar dat je onder de indruk bent.

Alles op een rijtje

Wat: muziek, toneel en roofvogelshows
Locatie: Openluchttheater Ede
Datum en tijd: verschillend, de zomer door
Adres: Van Pabstlaan 1, Ede

Bekijk het hele programma of ga naar de website van Openluchttheather Ede voor meer informatie en tickets.