Internationaal Kamermuziekfestival Ede

Geplaatst op: 16-05-2017

Ede heeft er vanaf dit jaar een nieuw festival bij. Edese ondernemers organiseren samen het eerste Internatonaal Kamermuziekfestival Ede. Dit festival vindt plaats van donderdag 25 t/m zondag 28 mei op diverse plekken in Ede.

Voor iedereen

Tijdens het Internationaal Kamermuziekfestival Ede luister je naar concerten, volg je masterclasses, kijk je films en nog veel meer. Alles staat in het teken van klassieke muziek. Ook aan de jongsten is gedacht, op de zaterdag is er een kinderconcert. Ben je geen doorgewinterde muziekkenner? Het festival is een leuke manier om eens kennis te maken met klassieke muziek!

Alles op een rijtje

Event: Internationaal Kamermuziekfestival Ede
Datum en tijd: 25 t/m 28 mei, diverse tijdstippen
Locatie: Verschillende locaties in Ede, waaronder het Akoesticum en de Edesche Concertzaal

Alle informatie over het festival vind je op de website van het festival.