Vrijheidsfestival Ede | zaterdag 22 april | Akoesticum

Geplaatst op: 10-04-2017

Vrijheid is voor iedereen en dat mag je vieren. Op 17 april 1945 werd Ede bevrijd in de Tweede Wereldoorlog. Maar ook nu is zichtbaar hoe blij we mogen zijn met onze vrijheid. Op zaterdag 22 april viert Ede haar vrijheid tijdens het eerste Vrijheidsfestival Ede en jij bent uitgenodigd.

Feestelijke activiteiten
Het vrijheidsfestival vindt plaats in en om het Akoesticum. Dit is de voormalige Frisokazerne. De hele dag door zijn er feestelijke activiteiten om vrijheid te vieren. De dag begint met een toespraak van Burgermeester Van der Knaap. 's Middags zijn er workshops, optredens, verhalen van veteranen, sport en spel en nog veel meer. Aansluitend is er een artistieke Vrijheidsparade. Daarna kun je samen eten tijdens de Vrijheidsmaaltijd.

Programma
13.00 uur - Toespraak Burgermeester (Memorial Park)
14.00 uur - Feestelijk festivalprogramma (Akoesticum)
17.00 uur - Vrijheidsparade (Akoesticum)
18.00 uur - Vrijheidsmaaltijd (Akoesticum)

Alles op een rijtje
Evenement: Vrijheidsfestival Ede
Datum en tijd: zaterdag 22 april, 13.00 - 18.00 uur
Locatie: Memorial Park (Vossenakker/Arnhemseweg) en Akoesticum (Nieuwe Kazernelaan 2 - D42)

Meer informatie over het Vrijeheidsfestival en alle activiteiten