Taxatiedag Tegelmusuem | Zaterdag 18 maart

Geplaatst op: 07-03-2017

Heb je altijd al willen weten wat die antieke tegel of aardewerk waard is? Breng dan op zaterdag 18 maart een bezoek aan het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo. Daar is meneer Ger de Ree aanwezig om jouw antieke werken op waarde te schatten. Misschien heb je wel goud in handen.

Bijzonder
Meneer De Ree is taxateur van karamieken werken. Je kunt hem kennen van onder andere het programma 'Schatgraven' van TV Gelderland. Hij vertelt meer over het werk dat je meeneemt. Uit welke tijd komt het? Welke techniek is er gebruikt? Wat is er bijzonder aan het stuk?

Spelregels
Op de taxatiedag betaal je alleen voor het museum. Het taxeren is helemaal gratis. Dus geniet daarom ook van alles wat er in het musuem te zien is. Voor het taxeren geldt: twee stukken aardewerk of tegels per persoon.

Alles op een rijtje
Kunst: taxatiedag tegels en aardewerk
Datum en tijd: zaterdag 18 maart van 13.00 - 16.00 uur
Locatie: Nederlands Tegelmuseum, Eikenzoom 12 in Otterlo

Meer informatie over het musuem en de dag vind je bij het museum zelf.