Street Art Festival | Vrijdag 21 en zaterdag 22 april | Keesomtunnel

Geplaatst op: 14-03-2017

Hou je van stoer en modern? Of ben je liefhebber van kunst? Misschien ben je wel gewoon nieuwsgierig. Kom dan langs bij het Street Art Festival op vrijdag 21 en zaterdag 22 april bij de Keesomtunnel. Daar maak je live mee hoe een kunstwerk ontstaat.

Nationale en internationale artiesten
Twee dagen lang doen nationale en internationale graffiti-artiesten hun best om van de grauwe tunnel een prachtig kunstwerk te maken. Ze vullen maar liefst 600m² kale muur. Organisator Xander van Soelen: "Alle grote namen hebben meteen 'ja' gezegd.

Tijdens het festival zijn tafels en zitplekken aanwezig en kun je een drankje drinken. Er is live muziek en DJ's die muziek draaien. Zo kun je extra genieten van de kunst in wording. Maar je hoeft niet alleen maar te kijken. Je kunt ook in contact komen met de artiesten. 

Alles op een rijtje
Event: Street Art Festival
Datum en tijd: vrijdag 21 en zaterdag 22 april, beide dagen van 10.00 - 19.00 uur
Locatie: Keesomtunnel, vlak bij de AHXL

Houd het facebookevenement in de gaten voor alle artiesten en informatie. Lees ook het interview met Xander van Soelen in De Edese Post.