Restaurant 10-daagse | Smaak van Van Gogh

Geplaatst op: 02-03-2017

Van 17 t/m 26 maart proef je de Van Gogh in de gemeente Ede. Vijftien restaurants doen mee met de restaurant 10-daagse van de Smaak van Van Gogh. Tien dagen lang hebben de restaurants speciale acties. Deze verschillen van Van Gogh-gerechten tot gratis desserts en leuke kortingen.

Lokale producten
De Smaak van Van Gogh pleit voor meer gebruik van lokale producten. Zij laat zich hierbij inspireren door de werken van Vincent van Gogh. Hij schreef en schilderde veel over voeding en leven op het platteland. Wil je de werken in het echt zien? Ga dan eens langs bij het Kröller-Müller Museum in Otterlo/Ede. Combineer het direct met een etentje bij een van de restaurants.

Alle deelnemende restaurants en meer informatie vind je bij de Smaak van Van Gogh.