Helpen bij de Stadsvarkens

Geplaatst op: 09-03-2017

Lijkt het je ook leuk om vrijwilliger te zijn bij Stichting Stadsvarkens, misschien maar voor één dagdeel? Dat kan!

Rijke ervaring
Op 11 maart doet Stadsvarkens mee met NLdoet en 25 maart met de Nationale Opschoondag. Je ontmoet de nieuwe generatie biggen, maakt kennis met het project Stadsvarens en je wordt goed verzorgd. Meewerken als vrijwilliger betekent een rijke ervaring. Maar je levert ook een bijdrage aan de leefomgeving van veel Edenaren.

NLDoet: 11 maart
Op zaterdag 11 maart kun je tijdens NLDoet helpen bij de Stadsvarkens. Dan knap je het terrein op en verwen je de biggen. Daarnaast plant je samen met de andere deelnemers een bijzondere boom.

Nationale Opschoondag: 25 maart
Kun je niet helpen tijdens NLDoet? Op 25 maart is er een tweede kans tijdens de Nationale Opschoondag. Jarenlang is veel afval in de grond gedumpt. De varkens wroeten al dit vuil naar boven. Al een jaar lang ruimen de hulpboeren van Stichting Stadsvarkens dit vuil op. Deze dag wordt het zwerfvuil samen gezocht en opgeruimd. Hierdoor maak je het bos schoner en veiliger voor de varkens.

Route naar locatie
De verzamelplaats voor beide dagen is aan de zuidzijde. Ga vanuit Ede via sportpark Peppelensteeg richting Veenendaal. Daar waar de Inschoterweg en de Langekampweg samenkomen volg dan de Langekampweg voorbij de slagboom. De Stadsvarkens zijn iets verderop in het bos rechts.

Opgeven en meer informatie
Opgeven voor beide dagen of een van de dagen kan via info@stadsvarkens.nl. Informatie over het project Stadsvarkens is te lezen op de website www.stadsvarkens.nl en de facebook pagina www.facebook.com/stadsvarkens

 

Stadsvarkens Alleen