Filmhuisfilm: Room in Cultura | Dinsdag 14 maart

Geplaatst op: 06-03-2017

Op disndag 14 maart kijk je in Theater Cultura naar de film Room. De film won in 2016 verschillende grote prijzen, waaronder een Golden Globe voor beste actrice.

Room
Voor Jack is de kamer zijn wereld: de plek waar hij geboren is, waar hij en zijn moeder eten en slapen, spelen en leren. Maar terwijl dit voor Jack als thuis voelt, ervaart zijn moeder het als een gevangenis. Dankzij de intense liefde voor haar zoon heeft ze het voor elkaar gekregen om hem te laten opgroeien in een kleine kamer van ongeveer 3 bij 3 meter. Maar doordat Jack steeds nieuwsgieriger begint te worden, weet ze dat de kamer niet voor onbepaalde tijd als thuis gebruikt kan worden.

Draaitijden
De film draait op twee tijdstippen. Om 15.00 uur en 19.00 uur. Voorafgaand aan de film van 15.00 uur is er inleiding door Mark Meuldijk. Hij is filmdocent en legt film en boek naast elkaar. Deze inleiding begint om 14.30 uur.

Na afloop van de middagfilm of voorafgaand aan de avondfilm biedt Grand Café de Verleiding een seizoensdagschotel aan.

Alles op een rijtje
Film: Room
Datum en tijd: dinsdag 14 maart om 15.00 en 19.00
Locatie: Theater Cultura, Molenstraat 45 in Ede

Meer informatie en tickets vind je bij Cultura