Talent on the move | Donderdag 23 februari

Geplaatst op: 21-02-2017

Ben je ook altijd zo onder de indruk van dansprogramma's als So You Think You Can Dance? Donderdag 23 februari kun je zoiets van heel dichtbij meemaken in Theater Cultura. Holland Dance komt langs met Talent On The Move. Het is een afwisselende show die leuk is voor danskenners en -ontdekkers.

Veelzijdig
De avond is uitdagend. 25 talenten van Codarts dansen een betoverende collage van choreografiestijlen. Hierdoor zie je de veelzijdigheid van de dansers. De show heeft van alles te bieden. Er komen nieuwe dansen langs die speciaal bedacht zijn voor deze talenten zijn ontworpen. Aan de andere kant dansen ze ook het repertoire van wereldberoemde choreografen.

Extra: na afloop van de show is er een Meet & Greet met de dansers.

Alles op een rijtje
Voorstelling: Talent On The Move - Holland Dance
Datum en tijd: donderdag 23 februari - 20.15 uur
Locatie: Theater Cultura, Molenstraat 45 in Ede

Meer informatie en tickets vind je bij Cultura.