FABELHAFT | Vrijdag 24 februari

Geplaatst op: 21-02-2017

Hemels mooi gezongen liedjes, scheurende gitaren en hallucinerende songs vormen een reis door het nu. Dat kunt u vrijdag 24 februari horen in Theater Cultura. 

Theaterband FABELHAFT neemt u mee op avontuur, op basis van de eeuwenoude Griekse bestseller Odyssee van Homerus. Het is een concertvorm van de succesvolle, gelijknamige rockopera, die zomer 2014 speelde in het Zeeuwse Zeefort Rammekens.

Hemels mooi gezongen liedjes, scheurende gitaren en hallucinerende songs vormen een reis door het nu. In een kolkende stroom neemt FABELHAFT u mee naar plekken vol gevaar en moderne verleidingen. Bovenal is 'O die zee' een parelketting van ijzersterke popliedjes, geschreven door de crème de la crème van de huidige Nederpop.

Alles op een rijtje
Concert: FABELHAFT - 'O die zee'
Datum en tijd: vrijdag 24 februari, 20.15 uur
Locatie: Theater Cultura, Molenstraat 45 in Ede

Meer informatie en tickets vind je bij Cultura.