De GVR in Theater Cultura | Woensdag 1 maart

Geplaatst op: 20-02-2017

Gezellig naar het theater met je kinderen? Woensdag 1 maart kijken jullie samen naar de Grote Vriendelijke Reus (GVR) van Roald Dahl. In een poppenspel neemt Ila van der Pouw jullie mee in de wondere wereld van snoskommers, frotskottel en flitspoppers.

Angst overwinnen
Jullie maken mee hoe de GVR de kleine Sofie door het raam het een weeshuis meeneemt. Hij laat haar zijn grot met duizend potjes dromen zien. Sofie overwint haar angst, stapt in magische reizen naar dromenland en bindt de strijd aan met minder vriendelijke reuzen.

Een leuk uitje voor de voorjaarsvakantie.

Alles op een rijtje
Voorstelling: De GVR
Datum en tijd: Woensdag 1 maart, 15.00 uur
Locatie: Theater Cultura, Molenstraat 45 in Ede

Meer informatie en tickets vind je bij Cultura.


Beeld: Anne Alders