Carel Kraayenhof & Lavinia Meijer in Edesche Concertzaal | Vrijdag 24 februari

Geplaatst op: 20-02-2017

Weet u het nog, de traan van Máxima? Vanaf dat moment wordt bandeonist Carel Kraayenhof gezien als ambassadeur van de Argentijnse tango. Vrijdag 24 februari kunt u uzelf laten raken door zijn muziek in de Edesche Concertzaal.

Hij geeft het concert niet alleen. Hij speelt samen met harpiste Lavinia Meijer. Haar missie is om mensen te laten horen dat de harp meer is dan een achtergrond- of engeleninstrument is. Zij zegt dat de harp zelfs kan klinken als een heel orkest.

Wees er wel snel bij, want er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Alles op een rijtje
Concert: Carel Kraayenhof & Lavinia Meijer
Datum en tijd: Vrijdag 24 februari, 20.00 uur
Locatie: Edesche Concertzaal

Meer informatie en tickets