Beursvloer Ede matcht op Valentijsdag 2017

Geplaatst op: 27-10-2016

De eerste Beursvloer Ede was met 154 matches en een maatschappelijke waarde van € 255.000,- een groot succes. De opvolger kon niet uitblijven en daarom krijgt Ede op 14 februari 2017 een tweede editie van Beursvloer Ede. Een prachtige datum voor dit maatschappelijke ‘matchevent’en met het sfeervolle Atrium van Cultura als locatie mag u dit niet missen!

Matchen
Op dinsdag 14 februari 2017 ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Ede en omgeving elkaar tijdens de tweede Maatschappelijke Beursvloer Ede. Op die plek vertellen maatschappelijke organisaties ‘de vragers’ wat ze nodig hebben om succesvoller te zijn of hun voortbestaan zeker te stellen. Bedrijven, overheid, onderwijs en serviceclubs ‘de aanbieders’ haken daarop in door hun kennis, ervaring, overgebleven materialen, handjes (menskracht) of hun netwerk aan te bieden.

Helpen is het doel
Maatschappelijk verantwoord ondernemen of – minder hoogdravend – wat terugdoen voor de omgeving waarin je opereert, wordt zo wel heel gemakkelijk. En dat is wat gelukkig veel bedrijven aanspreekt. Ook maatschappelijke organisaties die hun inkomsten terug zien lopen maar toch graag hun doelen willen (blijven) verwezenlijken zien dat dit ook zonder geld kan in samenwerking met o.a. het bedrijfsleven.

Veel voor terugkrijgen
‘Iets terugdoen voor je omgeving’ mag dan je omgeving goed doen, het heeft ook voor jezelf of je onderneming positieve effecten: voor je imago (goede naam, onderscheidend zijn), voor je netwerk (nieuw soort contacten), op de arbeidsmarkt (aantrekkelijke werkgever) en op de ‘gewone’ markt (duurzame, verantwoorde partner).

Goede voornemens?
Bedrijven, overheid, onderwijs en serviceclubs kunnen zich gratis inschrijven voor deze maatschappelijke Beursvloer. Is er een mooiere manier denkbaar om invulling te geven aan sociaal ondernemerschap? Ook maatschappelijke organisaties met hun hulpvragen kunnen zich via onze website aanmelden en zien hoe mooi het is om de samenwerking aan te gaan met bovengenoemde partijen.

Ook meedoen?
De Beursvloer vindt plaats op 14 februari 2017 van 16.00 uur tot 18.30 uur in het prachtige Atrium van Cultura. Deelname is gratis. Meer informatie of direct aanmelden: www.beursvloerede.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Matthijs Vertegaal via matthijs@beursvloerede.nl, of 06 – 46 29 84 56.