Statues by Night

Geplaatst op: 27-09-2016

Zaterdag 8 oktober van 19.30 uur tot 22.30 uur zullen op ruim 30 plekken in het centrum van Ede de prachtigste levende standbeelden te zien zijn. Statues by Night sluit dit jaar aan bij het festival ‘Art and food’ dat in de hele maand oktober overal in Ede te bezoeken is.

Geniet van het prachtige standbeeld Liefdesrecept en ontvang liefdesrecepten om op te eten uit haar schrijfdesk. Of ontvang de kus van de Chef als aanbieding op de menukaart. Zie daar Monsieur Baguette die rondloopt met zijn ovenverse baguettes. Bronzen vis, kreeft of garnalen… alles maakt het Vissersvrouwtje schoon op het visplankje op haar schoot. Ruik de echte chocolade van ChocoCandy. Een dame om van te smullen. Het is maar een greep uit de
prachtige Levende standbeelden die dit jaar acte de présence geven tijdens een onvergetelijke Statues by Night.