Open lesweken bij kunstencentrum Cultura

Geplaatst op: 30-08-2016

Zin in een cursus? Kom meedoen!

Van maandag 5 tot en met zaterdag 17 september kan iedereen gratis en vrijblijvend kennismaken met de cursussen van Kunstencentrum Cultura. Tijdens de open lesweken staan de deuren van het kunstencentrum wagenwijd open voor belangstellenden.

Iedereen die benieuwd is naar een cursus dans, musical, theater of beeldende kunst is welkom om eens te komen kijken of een les mee te doen. De uitgelezen kans om te ervaren hoe goed het voelt om even lekker te dansen of hoe ontspannend schilderen kan zijn. Of om uw kind uit zijn schulp te zien kruipen bij theater- of musical les. Je hoeft je niet aan te melden voor de Open Lesweken, alleen even kijken op de site wanneer jouw favoriete cursus is en lekker meedoen!

 Dans
Kunstencentrum Cultura beschikt over een professioneel ingerichte dansstudio. Kinderen kunnen starten met de cursus peuterdans, daarna kunnen zij doorstromen naar kleuterdans, kinderdans jazz en klassiek. Jongeren en volwassenen kunnen de cursus DanceFusion volgen, een explosieve work-out.

Musical
Tijdens de musicalcursussen leren kinderen en jongeren alles op het gebied van zang, dans en theater. Het cursusjaar wordt ieder jaar afgesloten met een eindpresentatie in Theater Cultura.

Theater
In de theatercursussen ontdekken en ontwikkelen cursisten van 6 tot 99 jaar hun spelvaardigheid. Door middel van improvisaties wordt er gewerkt aan rolopbouw, het vormgeven van scenes en het opbouwen van spanning.

Beeldend
De afdeling beeldende kunst heeft op de begane grond van Cultura een eigen inspirerende plek met prachtige ateliers en een aparte ovenruimte. Cursisten, jong en oud, kunnen hun creativiteit kwijt en kunstwerken creëren tijdens lessen schilderen, (strip)tekenen, beeldhouwen, keramiek en Mode & Textiel.

Neem voor meer informatie en lestijden contact op met Kunstencentrum Cultura: (0318) 672800 of kunstencentrum@cultura-ede.nl of kijk op www.cultura-ede.nl.