Filmzomeren in CineMec

Geplaatst op: 12-07-2016

Vanaf 8 juli programmeert CineMec weer extra middagvoorstellingen. Met ruim 20 titels per dag is er altijd iets leuks te doen. Er komen veel nieuwe familiefilms uit zoals Finding Dory, Ice Age 5, Meester Kikker, Huisdiergeheimen en de film naar het boek van Roald Dahl, de GVR. Er is ook avontuur en actie te beleven zoals Jason Bourne en Suicide Squad. Om voordelig van al deze mooie films te genieten is er voor jongeren tot 18 jaar de voordelige Vakantie Familiepas.

Naast film zijn er ook nog mooie kunstvoorstellingen, opera uit New York, bekijk je de finale van het EK op het grote doek en kun je meedoen aan het Formule 1 Simulator Racen kampioenschap.

Vakantie Filmpas

Om al die leuke en mooie films te kunnen zien heeft CineMec voor de zomer een Vakantie Filmpas gemaakt die je kunt kopen aan de kassa. Er staan 10 voorstellingen op waarmee je tot 18.00 uur voor vijf euro naar de film kunt gaan met 4 personen tot 18 jaar. De pas is niet persoonsgebonden dus maak je vriendje of vriendin ook blij. Alle voorwaarden zijn te vinden op de website van CineMec.

CineMec specials: van opera tot formule 1 racen

Naast film heeft CineMec meer te bieden. Er zijn nog herhalingen van The Metropolitan Opera vanuit New York, en prachtige kunstvoorstellingen zoals Pauselijke basilieken van Rome in 3D, waar je als bezoeker meegenomen wordt langs de vier majestueuze gebouwen van het Vaticaan. Of bekijk de kunst documentaire Uffizi in 3D, de schatkamer van Italië: de Uffizi galerie in Florence.

Jong en oud kunnen dan ook zelf nog heel actief zijn en zich inschrijven voor het nationale kampioenschap Formule 1 Simulator Racen dat van 16 t/m 20 augustus wordt gehouden in CineMec Ede. Die deelname is mogelijk vanaf 16 jaar en ouder. Op de website staat alle verdere informatie.