De Heideweek komt er weer aan!

Geplaatst op: 05-07-2016

De Heideweek in Ede, een feestweek tijdens de bloeitijd van de heide. Van 19 t/m 27 augustus 2016 vinden er verspreidt over alle dorpen van de gemeente Ede meer dan zeventig evenementen plaats. 

Het programma biedt voor ieder wat leuks. Variërend van een groots openingsspektakel met optredens van bekende artiesten, tot braderieën, folklorefeesten, sportwedstrijden, muziekfestivals, fiets- en wandeltochten en kinderactiviteiten. Ook een drive-in filmavond en een Feel the Beat Dance-festijn staan op het programma. En er is meer, nog veel meer.

Tijdens de Heideweek zetten, naast het Heideweekbestuur, ook verenigingen, buurthuizen, ondernemers, etc. zich vrijwillig in om activiteiten in de gemeente Ede te organiseren. Of je het nu bij kijken houdt of enthousiast meedoet, je bent welkom en gezelligheid is gegarandeerd! En verreweg de meeste evenementen zijn zonder kosten te bezoeken.

Alle evenementen, activiteiten en actuele informatie kunt u vinden op www.Heideweek.nl