Zomer Event op zaterdag 25 juni!

Geplaatst op: 10-05-2016

Zomer Event op zaterdag 25 juni!

Het terrein van Boerderij Hoekelum staat op zaterdag 25 juni in het teken van: Zomer! Differenzz Events organiseert dan namelijk het Zomer Event. Van 10.30 tot 19.00 uur kan je lekker rondkijken bij talloze kraampjes, lekker eten op ’t Eetplein met een live podium. En ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te doen. Iedereen is dus welkom!

Tijdens het Zomer Event staan meer dan 70 deelnemers voor je klaar met een heel divers aanbod. Differenzz Events maakt uit alle aanmeldingen een goede selectie van deelnemers met woonaccessoires, fashion & beauty, workshops en lekker eten en drinken. Maar er is ook genoeg te doen in de vorm van workshops. Heb je in de tussentijd honger gekregen? Dan ga je op ’t Eetplein een hapje eten onder genot van live podium met muziek en dans! Ondertussen vermaken de kinderen zich gegarandeerd op het Kidsplein of met pony rijden, een huifkartocht, of de skelterbaan!

Ilse Maassen en Helen van Veelen zijn de oprichters van Differenzz Events. Na het enorme succes van de Winterfair in november 2015 zitten ze volop plannen, vertelt Ilse. "Het Zomer Event organiseren we weer op onze geheel eigen manier." "Maar heel anders dan de Winterfair", vult Helen aan. Ze zien je graag op zaterdag 25 juni van 10.30 tot 16.30 uur welkom! En helemaal leuk is dat de entree natuurlijk weer GRATIS is. Voor parkeren (onder begeleiding) betaal je maar € 3,-.