Festival Zomerbries, in het centrum van Ede

Geplaatst op: 31-05-2016

NIEUW FESTIVAL ZOMERBRIES EDE
Voel de ZomerBries in het centum van Ede

Hartje Ede, op het Oude Kerkplein vindt zaterdag 25 juni voor de eerste keer Festival ZomerBries Ede plaats. Een festival waarin internationale (straat)theatervoorstellingen worden opgevoerd en publiek wordt vermaakt met mobiele theateracts en indrukwekkende installaties. Dit alles wordt gecombineerd met het beste dat Ede heeft te bieden op amateurgebied. Laat je verrassen tijdens het winkelen of zorg dat je als liefhebber het programma op het Oude Kerkplein van begin tot eind meemaakt.

Cultura organiseert het zomerse buitenfestival ZomerBries, als opvolger van Ede uit de Kunst, in opdracht van de gemeente Ede. Met dit nieuwe festival wil Cultura samen met de inwoners van de Ede de zomer inluiden.

Stel je eens voor: midden in het centrum van Ede, op één van de meest authentieke en sfeervolle plekken in de stad, loop je zo een gezellig, sfeervol festivalterrein op. Een terrein dat cultuur ademt en waar je graag wil blijven om de gratis voorstellingen te zien, je kinderen in contact te brengen met cultuur of gewoon te genieten op een terras van alle reuring en mensen om je heen. Laat je zaterdag 25 juni tussen circa 12:00 uur en 17:30 uur verrassen door de eerste editie van dit zomerse buitenfestival.

Voel de ZomerBries in Ede!