Uitkrant: Zomer in Ede!

Geplaatst op: 21-04-2016

Hieronder vind je de uitkrant ‘Beleef het deze zomer in de gemeente Ede’. Met deze krant nemen we je mee door het diverse aanbod aan evenementen voor de komende maanden.

Natuurlijk tref je (een deel van) de food evenementen aan die Ede rijk is. En dat is niet voor niets, want food, streekproducten en een gezonde levensstijl passen bij Ede. Ook lees je dat Ede Centrum de lijn van meer en betere evenementen dit jaar doorzet. Bestaande pareltjes worden opgepoetst en aangevuld met nieuwe, verrassende initiatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Koningsdag, 3 pleinen volop muziek. Daar blijf je toch voor in Ede! Of de doorkomst van één van de grootste wielerwedstrijden van de wereld, de Giro d’Italia. En niet te vergeten het nieuwe Festival ZomerBries Ede, dat vlak voor de zomervakantie de bezoekers trakteert op nationale en internationale (straat)theatervoorstellingen en een sfeervol en gezellig festivalterrein, midden in de stad.

Lang niet alle evenementen staan in deze krant. Dat is onmogelijk. Er zijn zoveel leuke initiatieven en wekelijks komen er nieuwe bij. Laat je alvast inspireren door deze krant en bezoek de vele evenementen die Ede rijk is. Hou vooral de website www.uitinede.nl in de gaten voor het totale overzicht en like de Facebookpagina van ‘UIT in Ede’ voor de laatste nieuwtjes.