Aan tafel met Van Gogh

Geplaatst op: 31-03-2016

Een culinair evenement voor iedereen!

Op 28 april 2016 is het weer zover. Dan wordt voor de tweede keer op de Dorpsstraat in Otterlo het culinaire feest ‘Aan tafel met Van Gogh’ gevierd. Vorig jaar trok het evenement meer dan 700 mensen, die werden onthaald op een heerlijk 4-gangen Smaak van Van Goghdiner dat is geïnspireerd op het leven en de schilderijen van Vincent van Gogh uit het Kröller-Müller Museum. U, familie, vrienden en relaties nemen als het ware plaats aan wat de organisatie noemt de ‘Langste aardappeleterstafel van Nederland! Een grandioos restaurant in de open lucht waarin u kunt genieten van culinaire hoogstandjes en een heleboel entertainment in de sfeer van Van Gogh. U gaat ‘Aan tafel met Van Gogh’ tussen 17.30 en 18.00 uur. Vervolgens begint de organisatie omstreeks 18.15 uur met het uitserveren van het 4-gangen menu. Het festijn eindigt om 21.30 uur. U maakt er helemaal een dagje Veluwe met Vincent van Gogh van, als u voorafgaand aan het festijn het Kröller-Müller bezoekt, waar de op één na grootste Van Gogh collectie ter wereld is te bewonderen. Geheel in stijl wordt in het speciale Smaak van Van Gogh buitenrestaurant van het museum diverse Smaak van Van Gogh lunches aangeboden.

Nu tickets boeken

Vanaf heden kunt u exclusief en zo lang de voorraad strekt uw tickets boeken voor 'Aan tafel met Van Gogh' via Aan tafel met Van Gogh.

 

Foto: Gerhard Starke, Otterlo